בודק הסימפטומים

מומחים בנושא הפורום:

דימום דליל
מחבר:מיי
תאריך:2/11/2012
שעה:09:14
שלום
אני מטופלת עם פיורגון ואוביטרל והזרעה כבר 3 חודשים
ושמתי לב שדימום המחזור דליל ולעיתים בישיבה בשירותים נוזל טיפה אחר טיפה.

יכול להיות שיש לזה השפעה להיקלטות עובר?

הייתי אתמול אצל הרופא לקביעת תוכנית חדשה ושכחתי לציין זאת. כדאי לגשת אליו לפני שאזריק שוב פיורגון?
תודה
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  דימום דליל    מיי 
02/11/12 09:14
שלום אני מטופלת עם פיורגון ואוביטרל והזרעה כבר 3 חודשים ושמתי לב שדימום המחזור דליל ולעיתים בישיבה בשירותים נוזל טיפה אחר טיפה. יכול להיות שיש לזה השפעה להיקלטות עובר? הייתי אתמול אצל הרופא לקביעת תוכנית חדשה ושכחתי לציין זאת. כדאי לגשת אליו לפני שאזריק שוב פיורגון? תודה
זה לא נשמע מדאיג, בהנחה שכבר עשית הערכה של חלל הרחם בעזרת צילום רחם או היסטרוסקופיה.
חיפוש מתקדם
הודעה חשובה
על מנת להתייעץ, לחלוק, לשתף ולשוחח, אתם מוזמנים לפורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה ולפורום פוריות חברתי; פורום פיריון האישה והפריה חוץ גופית מיועד לשאלות מקצועיות בלבד.