שאלה בנושא הנקה וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/01/2017 | 18:18 | מאת: דניאל

אני מניקה בן 1.2, שהריתי בהזרעות + טיפול הורמונלי בגונאל F + אוביטרל. לא נמצאה אצלי או אצל בעלי "בעייה" לחוסר היכולת להיקלט. טרם קיבלתי מחזור. עשיתי בדיקות דם ואלו התוצאות: FSH- 8.9 LH-8.5 E2- קטן מ 100 pmol/L - פרוגרסטרון- קטן מ 0.8 nmol/L - האם ניתן לחזור לטיפולי פוריות ללא הפסקת ההנקה? האם קיימים הורמונים לזירוז ביוץ שניתן לקחת? תודה רבה!

ניתן לחזור לטיפולי פוריות ללא הפסקת ההנקה. אם הביוץ לא סדיר קיימים הורמונים לזירוז ביוץ שניתן לקחת.

19/01/2017 | 21:12 | מאת: דניאל

תודה רבה על התגובה! הביוץ לא סגיר וטרם קיבלתי מחזור מאז הלידה. באילו הורמונים ניתן להשתמש? הרופא המטפל שלי טען כי אין מנוס מלהפסיק להניק

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית