בדיקת זרע - התיעצות עם המומחה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/01/2017 | 10:39 | מאת: מקס

לפני שנתיים היה לי בדיקת זרע לא תקינה היו בודדים וביחד עם הידרוצלה כתוצאה מהתאונת דרכים , ואז עשיתי זריקות לבטן הורמון כמה שאני זוכר מנוגון , הכמות בהתחלה עלה ל6 מיליון למל , עם איכות 50 אחוז תקינים ומהירים , אבל הדרוצלה נעלמה עם הזמן , עכשיון איכות והכמות הם 37 מיליון למל אבל 95 אחוז צורה לא תקינה ו40 אחוז נעים , ויש גם wbc פי 4 גבהה מהנורמה , האם כדאיות להתחיל עוד פעם זריקות מנוגון (פעם הרחרונה עשיתי לפני שנתיים), שאלה נוספת האם תאים הלבנים יכולים לגרום לפגיעה באיכות הזרע , אם כן אז כצד אפשר להקטין בכמות התאים הלבנים

נוכחות התאים הלבנים מחייבת תרבית של הזרע ובדיקת אורולוג לשלילת זיהום בפרוסטטה. לא נראה שבנתוני הזרע שציינת יש תועלת בזריקות מנוגון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית