הריון צעיר האם תקין??

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/01/2017 | 21:08 | מאת: דנוש

שלום, יש לי ילד בן 4 מהריון תקין וספונטני. לפני 4 חודשים התחלנו לנסות להכנס בלי טיפולים ומאז כל חודש ברצף חוויתי הריון כימי. החודש קיבלתי אוביטרל לתמיכה בביוץ ו12 יום אחריו כבר בטא חיובית 24. מאז הביוץ מקבלת אוטרוגסטן 400 כפול 3. כפי שאמרתי בטא מלפני יומיים 24, פרוגסטרון היה 100 ואסטרדיול 625. קיבלתי זריקת פרגניל וכדורי דופסטון. היום יומיים אחרי (אני מודעת שהבדיקה תחת השפעת פרגניל) הבדיקות: בטא 154, פרוגסטרון 120 ואסטרדיול ירד ל527. האם קיימת בעיה עם הירידה של האסטרדיול והאם זה מעיד על משהו?

12/01/2017 | 17:15 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

רמות אסתרדיון פחות משקפות מצב הריון מרמות בטא שצריך להכפיל עצמו כל יומיים

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית