ביוץ ובידקת פרופיל הורמונלי ביום 21

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/01/2017 | 14:06 | מאת: גליה

אני נמצאת בסבב השני בטיפול אקקלומין בשל וסת לא סדירה . ביום ה11 למחזור , לאחר סיום הטיפול באקקלומין, נצפו כמה זקיקים בקוטר 12 מ"מ. נאמר לי כי הביוץ צפוי להתרחש כעבור כ5 ימים מיום בדיקה. ביום ה21 ביצעתי בדיקת פרוגסטרון ואסטרידיול שאלו התוצאות :פרוגסטרון0.46 ng/mL ואסטרדיול 132.4 pg/mL . האם אני נמצאת אחרי ביוץ? האם הביוץ צפוי להגיע או שמא אין לי ביוץ כלל?

09/01/2017 | 11:09 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

עדיין רחוק מהביוץ לפעמים הביוץ מתאחר אם בעוד כמה ימים לא יהיה שינוי ייתכן וזה יעיד שלא הגבת טוב לטיפול

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית