רירית דקה לפני החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/01/2017 | 19:57 | מאת: תמר

שלום , עברתי שאיבה ביום ב 2.1.17 ולא יכלו להחזיר לי את העוברים כי הרירית דקה 4 . תמיד הרירית שלי דקה כנראה בגלל 17 שנים של גלולות. עדין לא קיבלתי הוראות מה ההמשך והעוברים כמובן הוקפאו. א. האם עובר מוקפא הוא באיכות טובה להחזרה כמו עובר שלא אקפיאו? ב . מה יתנו לי בהוראות לגבי הרירית ? מציינת שאני עושה דיקור ולוקחת תמוסות סלק תודה תמר

09/01/2017 | 11:08 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

א. האם עובר מוקפא הוא באיכות טובה להחזרה כמו עובר שלא אקפיאו?-בד"כ % ההריון מהפשרה טובים כמו בטריים ב . מה יתנו לי בהוראות לגבי הרירי- תשאלי אותם

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית