בלתי מוסברים - מחזור כל 21 יום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2017 | 16:01 | מאת: ליר

שלום. אני בת 31 ובעלי בן 34. לא נמצאה כל בעיה אצלי או אצל בן זוגי. טיפול IVF ראשון - 10 ביציות 5 הופרו (באיכות טובה). פעם אחת הוחזרו טריים ופעם אחת הוחזרו מוקפאים- ללא הצלחה. כרגע בעיצומו של טיפול IVF שני- 7 ביציות 6 הופרו (באיכות טוב)- הוחזרו 2 טריים בשישי. המחזור שלי מאוד קצר, כל 21 יום. האם יתכן שזאת הבעיה?

09/01/2017 | 10:41 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

התוצאות של המעבדה מאד מעודדות והסיכויים שלך להרות טובים.לא כל עובר שמעבירים נקלט אבל העובר הנכון יגיע

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית