חוסר ביוץ ב2 מחזורים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/12/2016 | 11:22 | מאת: אחת

שלום רב, במשך השנה האחרונה עקבתי עם מקלוני ביץ אחרי מועד הביוץ שלי. גילתי כי אני מבייצת לרוב בין הימים 18-21 למחזור ומקבלת בממוצע כל 35 יום מחזור. לפני 4 חודשים עברתי הפלה טיבעית(ללא כדורים או גרידה) בשבוע 6. מאז אותה הפלה כבר בייצתי ב2 מחזורים. אך לפני כחודש אף על פי שבדקתי עם ערכת ביוץ (אפילו פעמיים ביום) לא היה שום ביוץ וזה שבדקתי בין הימין ה8 - 28 למחזור.... החודש הזה שוב אותה בעיה התחלתי לבדוק מהיום ה8 למחזור עד היום ה25(היום) ואין ביוץ גם לפי חום השחר וגם לפי בדיקות הביוץ..... אציין כי במשך השנה האחרונה תמיד זוהה לי ביוץ עם הערכות האלה.... מה יכול להיות הסיבות לכך שאני לא מבייצת ב2 מחזורים כבר ? לפני חצי שנה עברתי פרופיל הורמונלי אשר היה תקין. תודה

מצבים שונים כמו לחץ וחרדה, ירידה או עליה משמעותית במשקל, יכולים לשבש את סדירות הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית