משהו נגד כולסטרול וטריגליצרידים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/11/2002 | 01:11 | מאת: חיים

אני כבן 47 לאחר התקף לב לפני כשנה וחצי, גם כתוצאה מערכים גבוהים של שומנים בדם, בחודש האחרון החלטתי להוריד את המינון של הכדור הכימי בשם "סימוביל" מ-20 ל- 10 מ"ג, לציין, שאני משתמש במוצרים טבעיים בעיקר של "הרבלייף" החלטתי להגביר את המינון של שמן דגים, שמהם אני נוטל 3 טבליות ל-3 פעמים ביום, דהיינו בסך 9 טבליות ליום, בבדיקת דם שביצעתי, הכולסטרול עלה אבל הטרגילצרידים ירדו, ולציין שה- HDL עלה משמעותית , אני מעוניין להפסיק לגמרי את הכדורים הכימיים,אבל חושש קצת, מבקש לדעת ולקבל עיצה אם יש מוצרים טבעיים שאכן מסוגלים להוריד לי את ערכי השומנים בדם בצורה משמעותית? תודה...

26/11/2002 | 03:32 | מאת: שלומי - הומאפתיה קלאסית

שלום חיים, ראשית כולי תקווה כי אתה חש בטוב וחשוב לי להדגיש כבר בהתחלה כי אין להפסיק את התרופות ללא התיעצות עם הרופא המטפל / קרדיולוג. אוכל לומר לך כי ניתן בהחלט לעזור לך ולאזן את כמות הכדורים ע"י תזונה נכונה, הוספת ויטמינים / מינרלים נכונים וכמובן ע"י רמדי הומאופתית, אך הדבר צריך להיעשות בצורה רצינית ומקצועית ולא ע"י ייעוץ וירטואלי. לכן המלצתי החמה לך, הן בתור הומאופת והן בתור פארמדיק - פנה למטפל והתחל בטיפול. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

חיים שלום רב, מותר לציין שלא מעט פונים אליי בשכבת גילך הסובלים מבעית כולסטרול גבוה. יתירה מזאת אין לרופאים עצות מגוונות למעט תרופת ה"סימוביל". אני ממליץ לך לפנות בשתי דרכים ליעוץ. האחת לנטורופת המתמחה בהתאמת תזונה מתאימה דלת שומנים וכולסטרול כמו כן יוכל להציע לך תכשירים טבעיים העשויים להפחית את הצטברות הכולסטרול בכלי הדם כדוגמת שמן דגים או טבליות נבט חיטה. שנית רצוי מאוד לחזק את המערכת החיסונית כולה ובעיקר לנוכח העובדה שעברתהתקף לב לא מזמן. מערכת הלב זקוקה לתמיכה טובה יותר מאשר טיפול קוסמטי בערכי הכולסטרול והטריגליצרידים. להזכירך ששינוי ברמת הבריאות אינו רק שינוי תזונתי או רפואי אלא ובעיקר באורח החיים. רצוי לשלב פעילות ספורט וכן טכניקות המלמדות הפחתה או שליטה במידת המתח בגופנו. בברכה, ארנון

מנהלי פורום הומאופתיה