שחיקת סחוס על רקע דלקת פרקים בעבר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/02/2004 | 10:04 | מאת: אתי

שלום , אני סובלת משחיקת סחוס חריפה בברך על רקע דלקת פרקים בעבר האם ידוע על טיפול לבניית הסחוס או כל טיפול אחר על מנת להמנע מהחלפת ברך תודה , אתי

אתי שלום, במקרה שתיארת ידוע לך כי בנית סחוס היא איטית מאוד ובעיקר בגיל בוגר. אם יתקיים תהליך ריפוי כזה הרי שראשית נרצה כי תהליך השחיקה יואט או יעצר, רמת הכאב תפחת מאוד בכדי לאפשר מוביליות טובה יותר של המפרק ואולי יעשה גם שיקום מסוים מבחינה מבנית. מניסיוני, טיפול הומאופתי מעודד שיפור ברמות השונות שפירטתי ואת צריכה להיערך לטיפול מתמשך אם כי מועיל ומטיב בהחלט. הכל יהיה ברור יותר כאשר תפגשי את ההומאופת לייעוץ. בברכה, ארנון שמחי, מנהל הפורום

25/02/2004 | 18:54 | מאת: רועי

לאתי שלום מומלץ לנסות ולקחת גלוקוזאמין כונדרואטין סולפט בשילוב עם טיפול הומוטוקסקולוגי ואפילו שילוב עם מספר טיפולי אקופונקטורה . לאחר כ-6 טיפולים אפשר יהיה להעריך את המשך הטיפול והצלחתו ובלבד שאין פגיעה קשה בתיפקוד המפרק. באיחולי בריאות טובה

26/02/2004 | 09:45 | מאת: רועי :אין מה לעשות בשחיקת סחוס

מנהלי פורום הומאופתיה