מי שפיר ובדיקות גנטיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/11/2015 | 19:55 | מאת: נעמה

היי אני בת 36 בהריון שני שבוע 16 , תינוקת בת שנה וחצי בריאה , תוצאות בדיקת שקיפות עורפית יצא 1:3200 סקירה תקינה טרם עשיתי חלבון עוברי , שאלתי האם אני צריכה לעשות מי שפיר , כמו כן לא עשיתי בדיקות גנטיות ואני תוהה האם יש טעם לעשות בשלב זה , גיליתי שאימי הפסיקה לקבל מחזור בגיל צעיר אשר יכול להעיד על תסמונת איקס ואם כן אגלה שאני נשאית בשלב מתקדם מה האופציות העומדות בפניי ?? , אני מאוד בלחץ ואשמח לתשובה

18/11/2015 | 07:53 | מאת: ד"ר דנה אירגה

נעמה שאלתך דורשת יעוץ גנטי מלא ולא ניתן לענות עליה בפורום זה אנא פני ליעוץ גנטי מסודר ויעוץ רופא נשים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה