נסיעה לחול לאחר אשפוז יום

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/05/2016 | 18:47 | מאת: מרים

שלום, אני מתקרבת לגיל 70 ויש לי מחלות שונות אבל הן אינן מהוות בעיה בהקשר לנסיעה לחול לאחרונה, בגלל מחלת כבד אוטואימונית, טופלתי בתרופות שונות. היום אני במצב תקין. אני מטופלת באימורן ולכן מערכת החיסון שלי ירודה. לפני מספר חודשים התחלתי לגרד והגרד התגבר. אושפזתי לשבעה ימים לא רציפים, ונכון יותר לחצאי ימים, בהדסה באשפוז יום של מחלקת עור. טופלתי במשחות סטרואידיות, מצבי השתפר וחזרתי לתיפקוד רגיל. הבדיקות והביופסיות הראו שאין קשר לכבד ושיש לי אלרגיה. הגרד המציק נעלם ואני במצב טוב שאלתי: אני רוצה לנסוע לשבועיים לאירופה. האם אני נחשבת כדין אדם שהיה בבית חולים? האם אוכל למצוא ביטוח נסיעות שיקח בחשבון שעיכוב נסיעתי בגלל אשפוז יום הוא איוולת ? ;)) אשמח אם התשובה תהייה מהירה ותודה מקרב לב. מרים

שלום מרים, התנצלותי על התגובה המאוחרת שנבעה מתקלה טכנית. בשוק קיימות חברות היודעות לתת מענה גם למצב רפואי קיים שטופ במהלך חצי השנה שקדמה לנסיעה ולגבות תוספת פרמיה כנגד הסיכון, מבלי להחריג את המצב מבחינה רפואית . חברות כגון פספורטכארד, מגדל או הראל מחזיקות מוצרים מתאימים לתיאור מעלה אם כי יש לבחון את כל אחת מהחברות באופן ספציפי למצבך. אין משמעות אגב לאופן הטיפול כגון אשפוז או אשפוז יום. עצם הטיפול עצמו מהווה עניין שיש לתת לו התייחסות מיוחדת. בהצלחה ונסיעה טובה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל