ביטוח לאחר כריתת זנב לבלב וטחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/04/2016 | 10:09 | מאת: תמי

כמה זמן לאחר כריתת זנב לבלב ןטחול בעקב גידול ממאיר ללא גרורות וטיפול- אלא רק מעקב ניתן לעשות ביטוח נסיעות לחול.

שלום תמי, כיום ישנן חברות בארץ שמוכרות ביטוח נסיעות לחו"ל הכולל החמרה של מצב רפואי קודם גם אם הוא טופל לאחרונה. המבחן הנדרש הוא לא בהכרח הזמן שעבר אלא המצב הבריאותי. ככל שהסתיים הטיפול, אין תופעות לוואי והרופא המטפל מאשר יציאה לחו"ל, ניתן לבחון רכישת ביטוח מתאים. המצב הרפואי ויעד הנסיעה ישתקללו לכדי תוספת בפרמיית הביטוח. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל