ביטוח קבוצתי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/06/2015 | 11:01 | מאת: שרינה

אנחנו קבוצה של 45 איש מתכוונים לנסוע לליטא. הובא לנו סוכן ביטוח שמתכוון לעשות ביטוח קבוצתי . גיל הנוסעים 50- 80. הסוכן מוכן לעשות את הביטוח במחיר נמוך (גיל צעיר) לכולם. האם מבוגרים לא חייבים חעשות ביטוח מיוחד עקב הגיל ועקב החמרת מצב רפואי ?

שלום שרינה, אני שמח על שאלתך ועל האחריות שאת מגלה ביחס לביטוח המוצע. אין ספק שביטוח הוא מוצר שדורש התאמה אישית. זה לא יכול להיות one size fits all . אני מציע לרכז את כל המבוטחים , בין אם הם מבוגרים או צעירים, אבל בעלי צורך מיוחד מבחינה רפואית םאו ביטוחית, ולוודא שסוכן הביטוח נותן מענה גם לצרכים מיוחדים ולא רק מענה למחיר זול (שעלול לעלות ביוקר). חבל שמקרה אחד יהרוס את הטיול לכולם בהצלחה רן

08/06/2015 | 09:34 | מאת: שרינה

הסוכן נתן מחיר של 60 ש"ח. נראה לי מופרך ביותר !!!. לא אסתכן.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל