ביטוח טיול מאורגן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/03/2015 | 08:26 | מאת: מיכאל

ברצוני לבטח טיול מאורגן לארה"ב לי ולאישתי שעלותו הכוללת לשנינו -60000ש"ח. 1 .האם ניתן לבטח סכום כזה 2 . מה קורה אם הורה של אישתי יאושפז (כרגע מבוגר שאינו סיעודי ובריא ללא מחלות ) האם גם היא וגם אני זכאים לשיפוי ? בברכה מיכאל

שלום מיכאל , לציטב היכרותי עם תוכניות הביטוח לנסיעות לחו"ל, הסכומים המקסימליים לכיסוי ביטול נסיעה הם לכל היותר כמה אלפי דולרים בודדים (4000$ עד 70000$) לשניכם. לעניין ביטול על רקע של מחלת בן משפחה - בפוליסות השונות יש הגדרות לקרובי משפחה וברובן חם או חמות נחשב כקרוב משפחה המזכה את המבוטח בכיסוי. לצד הגדרות אלו וכפי שציינת, יש את הגדרות מצב רפואי קודם וסיעודי ומשאלתך אני מבין שאתה בקיא בעניין זה. נ.ב - אני מציע גם, בלי קשר לעולם הביטוח, לבחון את תנאי הביטול של מלונות, הזמנות שונות מראש (מופעים, רכב וכדומה) ואף טיסות (טיסות בינלאומיות או טיסות פנים) על מנת לדעת מה הסיכון בביטול בכל פרק זמן עד ליום הנסיעה. וכמובן, שלא תצטרכו! בהצלחה ונסיעה טובה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל