ביטוח לסכרת נעורים בארה"ב.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/03/2004 | 22:43 | מאת: דני

שלום. רציתי לברר בנוגע לביטוח לחול לתקופה ארוכה לצורך לימודים לדוקטורט (4-5 שנים). האם קיים ביטוח מסוג זה מהארץ בכנס לסכרת נפגשתי עם נציגים מחברת אלי ארליך שאמרו שהם מוכנים לבטח לתשעה חודשים. אולם אחרי 9 חודשים יש לחזור לארץ לבדיקות ואז שוב לבטחת דבר שעולה כסף רב. כמו כן, נכנסתי לאתר האוניברסיטה בחו"ל. יש ביטוח לסטודנטים, ודובר שם על תקופת המתנ של חצי שנה, אולם הם לא כל כך ברורים בהגבלות, למי ניתן לפנות כדי לברר פרטים??? בתודה מראש דני.

01/04/2004 | 10:05 | מאת: אייל

שלום דני, סכרת נעורים היא מחלה בעייתית מבחינת ביטוח חו"ל ולצערי אין לי למי להפנות אותך, אך אם מצאת פתרון ל - 9 חודשים, והאוניברסיטה מציעה לך ביטוח עם תקופת אכשרה (תקופה בה אתה משלם את הפרמיה החודשית אבל אינך מבוטח) של 6 חודשים הרי שיש לך פתרון סביר, מותנה כמובן בהצטרפות מיידית לביטוח של האוניברסיטה. בהצלחה וחג שמח.

04/04/2004 | 11:29 | מאת: לאה

שלום דני- אני פונה אליך מדוידוף סוכנות לביטוח, שמי לאה אגבי ואני אחראית על מכירות ביטוחים רפואיים לחו"ל. אני אשמח להציע לך פוליסה שנקראת פמילי, הפוליסה מתייחסת למשפחות או יחידניים אשר נוסעים לתקופות ארוכות החל מחצי שנה ועד שנה מקסימום וכל שנה ניתן לבצע הארכה לשנה נוספת. הפוליסה כוללת בתוכה כיסויים רבים כולל הרחבה למצב רפואי קיים. בכדי שאוכל לתת לך מידע הרלוונטי לכיסוי סכרת נעורים, הנך צריך למלא את הצהרת הבריאות שצירפתי לך, אנא חתום ושלח לפקס 03-6241413. ההצהרה עוברת חיתום רפואי על ידי חתם החברה והוא בודק אפשרות לכיסוי המחלה בתנאים רגילים, בתוספת פרמיה או אי כיסוי למחלה הספציפית. אני מקווה שנוכל לתת לך מענה לבקשתך, תשובתי תצא אליך במיידי לאחר קבלת הצהרת הבריאות. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. חג שמח, לאה אגבי דוידוף סוכנות לביטוח בע"מ. טל: 03-5688825

04/04/2004 | 12:25 | מאת: יריב אבני

דני שלום. בנושא נסיעות לחו"ל אני מפנה אותך לתשובתה של לאה מהסוכנות אותה אני מייצג.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל