ביטוח רפואי לחולי סכרת

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/10/2003 | 21:28 | מאת: מ

אני צריכה ביטוח רפואי לטיול לחו"ל חברת הביטוח אישרה לי ל3 חודשים ואחריהן להאריך רק בעוד 3 חודשים בהעדר תביעות איך אני יכולה לעשות ביטוח לשנה ? כי זה משך הטיול שלי ?

29/10/2003 | 12:06 | מאת: לאה

הי - קוראים לי לאה ואני מוכרת פוליסות לישראלים הנוסעים לחו"ל ביטוח רפואי, אני גם מוכרת פוליסות לשנה ואף אופציה להארכה ללא הגבלות בזמן. כל אשר את צריכה לעשות הוא להתקשר אליי, הכניסה מותנית במילוי הצהרת בריאות, לא ברור לי מה חומרת מצבך אך אוכל לתת לך תשובה בהסתמך על שליחת הצהרת הבריאות שלך. צרי קשר באי מייל ואני אסביר על על הפוליסה ועל מחירים. בי בי לאה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל