פפברין עם כדורי לחץ דם אפשרי?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/09/2016 | 16:15 | מאת: ליאל

היי אבא שלי בן 53 עבר אירוע מוחי ולכן הוא לוקח תרופות ללחץ דם שהם נורמלול ליפיטור אמלודיפין פלויקס ומיקרופירין. הוא יכול לקחת פפברין עקב כאבי בטן? זה יכול להשפיע על הכדורים של הלחץ דם?

ליאל שלום, ייתכנו מספר אינטראקציות בין תרופתיות כגון: 1. המיקרופירין עשוי להפחית השפעתו של הנורמלול. 2. מיקרופירין ופלאביקס עשויים להגביר את הרעילות האחד של השני. 3. הנורמלול והאמלודיפין עשויים להגביר את פעילות הורדת לחץ הדם האחד של השני. 4. הנורמלול והמיקרופירין עשויים להעלות את רמת האשלגן בדם. הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ רוקחי/נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא והעיקר לעשות סדר בזמני נטילת התרופות בכדי למנוע אינטראקציות חשובות ומקסם את הטיפול הטוב ביותר, ניתן לקרוא עוד על השיטה הטבעית באתר www.alternativypharmacy.com שנה טובה והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה