תרופות טבעיות לטיפול בדלקת בשתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/03/2016 | 11:59 | מאת: מיכל

אני משותלת כליה וסובלת מדלקות בשתן שנגרמות מחיידק קלבסיאלה פנימוניה. עכשיו רוצים לתת לי אנטיביוטיקה ארטפנם בווריד למשך שבוע ואח"כ טיפול מונע עם מקרודנטין במשך 3 חודשים. המליצו לי על תרופות טבעיות - די מנוז, כמוסות שמן אורגנו, פטרית מניפיקה פורטה. התרופות של ההשתלה שאני לוקחת הן: פרוגרף, אימוראן, פרדניזון. השאלה אם המוצרים האלה מתנגשים? שמעתי דעות סותרות. די מנוז הבנתי שהוא בסדר אבל לגבי שני האחרים לא.

מיכל שלום, ניתן לסייע לך בצורה טבעית אך יש לעשות זאת לאחר איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה לחיזוק המערכות החלשות ואת צמחי המרפא באופן כזה שלא תגרום לאינטראקציה בין תרופתית, לא הייתי ממליץ לך לקחת תוספי מזון עד לקבלת יעוץ נטורופטי מסודר בקליניקה בגלל המצב הרפואי המורכב שלך. אשמח לעמוד לרשותך, חג שמח ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה