Q10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/10/2015 | 08:01 | מאת: רחל

שלום אני לוקחת באופן קבוע קיו 10 ביחד עם האוכל. כדור של100 מג ליום (הומלץ לי בגלל נטילת סטטינים נגד כולסטרול) האם יש צורך להוסיף עוד משהו לקיו 10 לצורך ספיגה, או שזה מספיק כך

רחל שלום, הקיו 10 יעזור לך במניעת תופעות הלוואי של הסטטינים. בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך בהורדת הכולסטרול הרע ובהעלאת הכולסטרול הטוב על ידי יעוץ נטורופטי הכולל איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה להורדת הכולסטרול וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק פעילות הכבד וניקוי הגוף מרעלים בצורה טבעית, תוכלי לקרוא עוד על השיטה באתר www.alternativypharmacy.com בכל מקרה, מומלץ ליטול אומגה 3 ממקור צמחי כגון כמוסות שמן פישתן(כדור אחד פעמיים ביום) וכמוסות כורכום(כדור אחד פעמיים ביום) המסייעות בטיהור הכבד, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה