טוסטוסטרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/06/2015 | 02:07 | מאת: יניב

שלום בן 40 עם רמות נמוכות של טסטוסטרון (כנראה שאין בעיה באשכים ו/או בבלוטת יותרת המוח) הוצע לי בעבר טיפול בטסטוסטרון (לא דובר אז על משהו ספציפי), אך העדפתי שלא. לאחרונה אני חושב על זה, בין השאר גם מהבחינה של המשקל, אני חושב שיש קשר בין ההשמנה וחוסר היכולת שלי לרדת במשקל לירידה בטסטוסטרון . רציתי בבקשה לשאול: 1. אלו טיפולים קיימים כיום? (גם כאלו שאינם מסובסדים ע"י הקופה)? 2. האם יש עדיפות למי מהם מבחינת הסיכונים ותופעות הלוואי? 3. האם אכן יש סיכון למחלות לב ושבץ מוחי בטיפול בטסטוסטרון? 4. יש הגיון בלנסות במקרה שלי טיפול בטסטוסטרון על מנת לראות האם זה הגורם להשמנה? תוך כמה זמן אפשר יהיה לבחון את זה? תודה רבה ולילה טוב

יניב שלום, לגבי טיפול בטסטוסטרון יש להיוועץ ברופא המטפל המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום, כיוון שיש לבדוק פרמטרים נוספים הקשורים במערכת ההורמונלית שלך. ישנן זריקות טסטוסטרון וג'ל המכיל את החומר הפעיל. כמו לכל תרופה כך גם לטסטוסטרון ייתכנו תופעות לוואי שעלולות להגביר את הסיכון לשבץ והתקף לב. בכל מקרה, ניתן לחזק את המערכת ההורמונלית שלך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא המסייעים רבות באיזון ההורמונלי ללא תופעות לוואי. תוכל לקרוא עוד על השיטה וצמחי המרפא באתר: www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה