פרוזק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/05/2015 | 22:42 | מאת: גיל

שלום! עקב לקיחת פרוזק, ישנן בעיות מיניות וחוסר רגש טוטאלי בגוף. האם ניתן לשלב עם התרופה, תרופות החוסמות דופמין? כמו ריטלין או יהומבין?

גיל שלום, בעייתך מוכרת וידועה כבר שנים רבות בגלל תופעות הלוואי של התרופה. ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה לחיזוק מערכות הגוף השונות ואת צמחי המרפא המסייעים בחיזוק מערכת העצבים, האנרגיה והכושר המיני, כמו גם מצב הרוח והחיוניות בצורה טבעית, לגבי שילוב תרופות יש לבדוק שאין אינטראקציות בין התרופות לפרוזק ולכן חשוב לקבל יעוץ נטורופטי. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה