תרופות הרגעה לתינוק במטוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/05/2015 | 11:58 | מאת: בתיה

שלום אילן, אני בעלי וביתנו בת ה17 חודשים מתכננים לטוס מספר טיסות בקיץ (חמשה בסך הכל, שניים מתוכם באורך 11 שעות) ורצינו לדעת אם יש איזשהם תרופות טבעיות או צמחים שניתן לתת לתינוקת בגיל הזה על מנת להרגיע/להרדים ולהקל עלינו ועליה, נשמח לשמוע את דעתך המקצועית, בתודה מראש, בתיה

בתיה שלום, למיטב ידיעתי אין צורך לתת טיפות להרגעה בגיל כה צעיר. ניתן לקחת במקרה הצורך טיפות הומיאופטיות הנקראות נרבוהיל של חברת היל ולתת 3 טיפות 3 פעמים ביום באוכל, שבת שלום וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה