צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/10/2014 | 21:34 | מאת: מימי

שלום. אני מטופלת בטיפול פסיכולוגי כארבע שנים. יש לי בעיות אישיות וחרדות. המטפלת המליצה לי על טיפול בתרופות ואני לא מסכימה בכלל. החודש יש לי אירוע חתונה לא בשבילי, מעכשיו התחלתי לכנס בחרדה וחוסר שקט שזה שמתבטא בחוסר תיאבון דכדוך, בחילות, סחרחורת. רוצה עזרה ורוצה תשובה מקיפה אם אפשר. רוצה המלצה על תרופה צמחית ךגמרי ללא מרשם שיכולה לעזור לי לעבור רק את האירוע בלי חרדה ולחץ. כמובן תרופה שלא מרדימה, תרופה לא ממכרת ותעזור לי. כשתציעי לי תרופה אם אפשר רוצה גם מידע מקיף. האם היא משפיעה ועוזרת במצב שלי? האם היא ממכרת? לפני כמה זמן צריכה לקחת אותה בכדי שתשפיע? לפני שעה מהאירוע? לפני שבוע שהגוף יתרגל לזה? האם היא מזיקה? כמה כדורים צריך לקחת? אני זקוקה מאוד לעזרה והנחייה. מאיפה קונים התרופה? תורדה רבה.

מימי שלום, ניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק מערכת העצבים ומניעת החרדות בצורה טבעית, אך לשם כך הייתי ממליץ לך על איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה לדעת מהיכן נובעות החרדות והמתח ולהתאים לך את התזונה הנכונה כולל צמחי מרפא מצוינים המסייעים רבות בחיזוק הביטחון, האנרגיה ומצב הרוח שלך ללא תופעות לוואי. בכדי להתאים לך את הטיפול הטבעי יש צורך במידע נוסף לגבי התרופות שאת נוטלת , אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה