תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/02/2014 | 23:47 | מאת: אס,

ש לי תסמינים של תת פעילות של בלוטת התריס אך בבדיקת דם הTSH בגדר הנורמה, האם יש בדיקות נוספות שיכולות לגלות תת פעילות בבלוטת התריס?קראתי שהרבה פעמים הבדיקת דם השגרתית של TSH לא תמיד מגלה בעיות בבלוטה, האם יש תוספים שעוזרים במצבים של תת פעילות בלוטת התריס? ואם כן האם הם מתנגשים עם הציפרלקס?

שלום רב, מנסיוני עם הרבה מטופלים, בדיקות הדם לא תמיד מזהות את החולשה הקיימת בבלוטת התריס ולכן אני תמיד ממליץ לעשות איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן לדעת אילו מערכות גוף חלשות באמת ולהתאים את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא לחיזוק אותן מערכות גוף בצורה טבעית, ניתן להשיג תוצאות מצוינות בזמן קצר על ידי הטיפול הטבעי. חשוב לעשות זאת על ידי מומחה בתרופות וצמחי מרפא בכדי למנוע אינטראקציות בין התרופות לצמחים, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה