תהליך ניתוח הרמת סינוס ושתל

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/09/2016 | 17:17 | מאת: רוית

רציתי לשאול תוכל להסביר איך עובר התהליך של הרמת סינוס סגורה ושתל באותה פגישה , איך כל התהליך הנ"ל אשמח הסבר קצר , וגם האם חוץ מהרמת סינוס בשן המיועדת שישימו את השתל עושים הרמת סינוס ו/או בשיניים הקרובות בשביל לעשות את ההשתלה וההרמת סינוס , או שאפשר רק בשן הספציפית ומהם התופעות / הכאבים הצפויים אחר כך וכמה זמן כדאי לקחת ימי מנוחה והאם יש דברים שאסור יהיה לעשות אח"כ.

נכון יהיה לשאול שאלות מסוג זה בפורומים הכירורגיים באתר, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית