פצע קשיי ריפוי

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

24/07/2014 | 22:17 | מאת: רפי

שלום אני סובל מפצע קשיי ריפוי באזור הפטיש בקרסול מעל שלוש שנים שלא מצליחים לסגור לי אותואני סובל מאי ספיקת לב של 25% יש לי חוסר בפקטור ליידן 5 ואי ספיקת ורידים טופלתי אאצל הרבה ממוחים עברתי טיפולים של אוזון הטריות רימות מקרופגים וחבישות כאלה ואחרות בשנה האחרונה אני מטופל בהזרקות קצף והיום לאחר טיפול של הזרקה הרגל הפכה להיות קשה אדומה מאוד ומאוד בצקתית אני כבר מיואש מהחיים האלה של כאבים בלי הפסקה והפוגה מרוב שכואב אני מטופל בהרבה כדורים נרקוטיים האמת התייאשתי לגמרי מלחיות בצורה כזאת אני לא בחור מבוגר אני בן 39 על סף להרים ידיים

נשמע כי יש לך סיבוך של זיהום, ורצוי לפנות מידית לבדיקה של הרופא המטפל ! מעבר לכך אולי צריך לפנות לתמיכה פסיכולוגית , על מנת לעזור לך להתמודד עם מצבך ! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי