טיפול ביבלת ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/05/2007 | 20:05 | מאת: שמעון

יש לאישתי יבלת שטוחה ברגל. היא קיבלה מרשם מרופא להשתמש בSALTAC GEL ואנחנו רוצים טיפול חלופי טבעי. מה אתה מציע ?

30/05/2007 | 17:40 | מאת: דניאל וייס

יש לבדוק ולאבחן אם זו יבלת של עור קשה שנוצר מלחץ או יבלת ויראלית . השלכות היפוליות שונות לחלוטין בהתאם לאבחנה.

31/03/2008 | 18:41 | מאת: מיטל

יש לי באצבעות הרגלים בלוטות קשות שנובעת מלחץ בנעליים התייעצתי עם הרבה רופאים ולשום רופא אין פיתרון, בקיץ אני לא יכולה ללכת עם סנדלים כי רואים את הבלוטות איך אפשר אפשר לטפל בזה?

03/07/2007 | 08:48 | מאת: אופירה

שלום,אני חודשיים אחרי לידה ומניקה, קניתי את הפלסטרים עם החומצה הסליצילית,יש לי שתי יבלות קטנות בכף הרגל, בעבר השתמשתי בתכשיר זה והוא היה מעולה,האם כעת אוכל להשתמש בו,ואם לא אז במה ?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי