פצע שלא נגלד

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/07/2014 | 02:27 | מאת: אלינה

שלום רב, באזור הדקולטה היה לי מין חצ'קון או יותר נכון אזור נפוח ואדום. זה לא עבר שבוע. למרות שטיפלתי באזור טוב מאוד. אז חיטטתי (יתר על המידה) לא יצא כלום. אבל עשיתי לעצמי פצע עמוק. שלא עובר כבר יותר משבוע. הוא מתחיל להתגלד ואז נקרע, כי זה באזור כזה מתחת לצוואר- בדקולטה. מה לעשות? כיצד לטפל? אני מיואשת. אני כבר רואה איזו צלקת הולכת להיות לי במקום הזה. תודה מראש

יש לפנות בהקדם לבדיקה של כירורג פלסטי מומחה או רופא עור, על מנת לברר את מהות הנגע האם יש להסירו או להסתפק במעקב בלבד ! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי