נירומה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/02/2008 | 16:37 | מאת: תומר

שלום רב, אובחן אצלי (באמצעות אולטרה סאונד) נירומה על שם מורטון. אני סובל מהבעיה הנ"ל מזה שנתיים וחצי ומקל על הבעיה באמצעות מדרסים. לאחרונה אני שוקל הזרקה של קורטיזול. שאלתי: האם ישנה חשיבות לדיוק מיקום ההזרקה? קרי, האם ההזרקה אפקטיבית יותר כשאר היא מלווה באולטרהסאונד? כמו כן, מדוע טרם מזריקים אלכוהול שנמצא כאפקטיבי בטיפול בנירומה על שם מורטון? שאלה אחרונה: מה אחוזי ההצלחה בניתוח? תודה, בברכה,

02/03/2008 | 13:11 | מאת: דניאל וייס

למרות שעניתי על שאלה זאת בפורום אחר שלי אני עונה שוב לטובת האחרים: כדי לשכח כאבים - מזריקים את הסטרואידים. כדי להוציא את הניורמה יש לנתח - אולם (!!!) בהרבה מהמקרים עלולה להווצר פגישה בעצבים שאין חזור ממנה ולכן המלצתי שכדאי למצות הכל לפני שהולכים לניתוח מדרסים נכונים עם הפרדה של ראשי המטטרסלים (שמתחככים ביניהם וגורמים לבעיה ) הינו הפתרון האולטימטיבי - כל עוד שנכנסים גם לנעליים מספיק רחבות. רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי