פצעי לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/12/2007 | 17:14 | מאת: אלי

שלום. אימי,חולה בת 87 מרותקת לכסא גלגלים סובלת מפצע לחץ בעקב בדרגה 3-4 אבקש לדעת מהו הטיפול היעיל ביותר, באיזה תרופות תכשירים או אמצעים יש להשתמש. אודה לכם אם תציינו שמות של תרופות ותכשירים הטובים ביותר הקיימים בארץ ובכלל. תודה מראש אלי

16/12/2007 | 10:41 | מאת: דניאל וייס

אלי היקר, פורום כזה לא מתאים לשאלה כ"כ סבוכה ואישית – יש המון סוגי טיפולים שונים ומגווונים שמותאמים לפי הבעיה וצרכיו האישיים של כל מטופל או מטופלת. לפרטים בוספים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי