שריפה בגפות הרגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

27/11/2007 | 14:10 | מאת: דבורה

מזה זמן רב אני סובלת משריפה בכפות הרגליים יש לציין שיש לי נטיה לסכרת אבל עקב דיאטה שירדתי 50 קג לפני 6 שנים אני מאוזנת מאז. תחושת השריפה בכפות הרגליים גורמת לי להיות מאד עצבנית. הרופאים מכנים זאת ניאורופותיה כל התרופות שקילבלתי לא עזרו לי,האם יש איזושהיא תרופה שיכולה להקל על התחושה הזאת יש לציין שאני נוכלת נעלים עם מדרסים תפקודיים וזה טיפה מקל עלי, גם מקל עלי עכשיו בחורף כשאני הולכת בבית בלי גרביים והקור מקפיא לי את תחושת השריפה (בקיץ הייתי שמה את הרגליים באמבטיות עם מים קפואים וזה גם היה מקל עלי אבל לא להרבה זמן) עברתי טיםוליפ בגלי הלם ואוזון וכלום לא עזר לי האם יש מזהו שיכול להקל עלי (אני גם משתמשת באייס ג'יל כששורף לי חזק) הרי לאנשים שחולים במחלת הסרטן מקלים, ולשריפה בכפות הרגליים אין כלום שיכול להקל.

06/12/2007 | 11:15 | מאת: דניאל וייס

כנראה שמדובר בניורופטיה (חוסר תחושה קשה ברגליים), ישנם תרופות(כגון סימבאלתה) או תוספי מזון (כגון ניורובטיק)שיכולים להועיל ועל כך יש להוועץ ברופא המטפל. גלי ההלם והאוזון אין מתפקידם להחזיר את התחושה ברגליים רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

21/12/2007 | 14:59 | מאת: פרופסור יוסף סטראזשינסקי

שלום וברכה דבורה.. יש לאבחן את הבעיה באופן מדוייק.בכדיי לשלול נורופתיה סוכרתית.. יש בדיקות שעלייך לעבור כמו בדיקת עצבים ובדיקת דופלר.. אשמח לענות אל שאלותייך בהמשך.. בכבוד רב פרופסור סטראזשינסקי

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי