טיפול משולב בפיטריה בציפורן,

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/09/2007 | 19:41 | מאת: שי

שלום, יש לי פטריה בציפורן הרגל, לא על כל הציפורן, רק בצד, זו הפעם השנייה לאחר הרבה זמן שהפטריה חזרה. ניסיתי טיפול במישחת למיסיל, אבל זה ממשיך (אולי כי לא התמדתי בטיפול) ועכשיו אני מטופל בלק מיוחד לציפורן בשם בטרפן. ולשאלתי ברשותך. האם מותר, נחוץ, מומלץ לשלב את הטיפול בשתי התרופות יחד? נגיד שבוע אחד אני משתמש בתרופה אחת ושבוע השניה בתרופה השנייה? המצב לא מחמיר ואולי משתפר. תודה מראש למשיבים שי

10/10/2007 | 16:42 | מאת: דניאל וייס

שלום שי משחה זו לא מיועדת לטיפול בציפורניים כי אם לעור בלבד לא מומלץ לשלב בין שני הטיפולים השונים. רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי