פצע לחץ גדול בישבן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/07/2007 | 01:06 | מאת: איתן

חמתי בת 79 חטפה פצע לחץ קשה בישבן עקב שכיבה ממושכת. לאחר בדיקה התברר שיש זיהום והיא מקבלת אנטיביוטיקה מזה 8 ימים,נראה שזה עוזר אך החבישות בלבלו אותנו. האם צריך משחת גרנופלקס או פלסטרים של גרנופלקס מהם פלסטרים עם יוני כסף רופא המליץ להניח גזה סטרילטת ספוגה באנטיביטיקה נוזלית ואז פלסטר מיוחד TIELLE . מה מומלץ? נראה לנו היום שנוצר חור עמוק ?

29/07/2007 | 12:37 | מאת: דניאל וייס

כפי שאתה נוכח לדעת "מרבה נכסים מרבה דאגה" – השוק מוצף בהמון סוגי חבישות וממליצים שונים לחבישות השונות וכל אחד ייעוד שונה. על כן צריך לראות את הפצע וללמוד את ההסטוריה הרפואית של המטופל על מנת לתת מענה. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה- 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

28/06/2008 | 18:13 | מאת: ירון

אני נהג ומרוב ישיבה יצאאלי פיצעי לחץ

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי