כריתת רגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/07/2007 | 06:42 | מאת: בת-אל

אמא שלי,45, עברה כריתת רגל לפני כשבוע. היא סובלת מכאבים קשים כאשר היא עדיין מרגישה את הרגל שאיננה. היא לא מוכנה לשכב או לישר את הרגל. רציתי לדעת אם יש קשר בין השכיבה לכאבים הנוראיים שהיא מרגישה ובכלל אם מישהו יכול לתת לי טיפת מידע אני נורא אשמח [email protected]

29/07/2007 | 12:31 | מאת: דניאל וייס

כדי לתת מענה ספציפי צריך להכיר את הרקע לקטיעה וכן את המטופלת. בכל מקרה בטוחני שצוות הפיזוטראפי ייתן את הגיבוי הטיפולי הנכון כדי לעזור בשיקומה של אימך. רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי