לאיזה סוג רופא לפנות אם יש לי בעיות בציפורניים?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/07/2007 | 13:37 | מאת: ר.ו.

אני לא מוצאת דבר כזה רופא רגליים. האם אורטופד זה טוב ? רופא עור ? אני לא יודעת. אני מאיזור השרון יש לציין ואני לא יודעת למי לפנות.

11/07/2007 | 15:23 | מאת: דניאל וייס

את צריכה לפנות לפודיאטור- מומחה כף רגל צריך לבדוק את הבעייה ואז להחליט על הטיפול לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה- 03-7521670 דניאל www.Wisefeet. org

21/05/2009 | 22:22 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. גם סוכרתיים יכולים לטפל בפטרת עם המישחה הזו. לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי