אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.

פורום מעי רגיש

החוג הנוירו-גסטרואנטרולוגי מתמחה במחלות פונקציונליות של מערכת העיכול. במסגרת הפורום תפתח אפשרות למתעניינים לשאול שאלות את המומחים בתחום, ובנוסף תתאפשר כמובן התדיינות פנימית של המתעניינים עצמם.

הפורום יעסוק בשאלות הנוגעות לבעיות של תנועתיות מערכת העיכול כגון צרבות, אי סדירות היציאות, כאבי בטן, גזים, תסמונת המעי הרגיש, בדיקות ויעוץ לטיפולים השונים הקיימים.

למידע רחב ועדכני: החוג לנוירו-גסטרואנטרולוגיה מעמיד לרשות המתעניינים אתר המכיל כתבות, מאגר רופאים, קישורים, אירועים וכו'.

כתובת האתר: www. ibs. org. il.
להמשך...
ד"ר רם דיקמן
ד"ר רם דיקמן
גסטרואנטרולוג בעל ידע רב בתחום תנועתיות מערכת העיכול, עובד במערך לגסטרואנטרולוגיה במרכז רפואי רבין, בית החולים בילינסון, כמנהל השירות לתנועתיות מערכת העיכול, חוקר וחבר בוועד החוג לנאורוגסטרואנטרולוגיה המקדם את המחקר בתחום חשוב זה של מחלות מערכת העיכול. משלב בעבודתו טיפול מסור בסובלים מהפרעות בתנועתיות מערכת העיכול (צרבת, עצירות, אי שליטה על סוגרים, תסמונת המעי הרגיש ובעוד הפרעות תפקודיות) תוך שילוב טכניקות חדשניות, שילוב רופאים ומומחים מתחומים הקשורים לבעיות אילו (רופאי אף אוזן וגרון, גניקולוגים, כירורגים, אורולוגים, פסיכולוגים ופיזיותראפיסטים) וחקר מחלות אלו. עבודותיו המחקריות התפרסמו בספרות הרפואית המובילה בתחום וזמנו מוקדש רבות לקידום המחקר בתחום. עבר התמחות בנושא באוניברסיטת אריזונה שבארה"ב, תקופה בה נחשף ויצר קשרים רבים עם מומחים רבים בתחום זה של מחלות מערכת העיכול. במקביל עוסק בחינוך הסטודנטים לרפואה בתחום בו מומחה ומשמש כמרצה בכיר באוניברסיטת ת"א. מאמין כי חריצות ומסירות בטיפול במקביל לעבודת מחקר מדעי, הופכים את השירות שמעניק הרופא למטופליו, לאיכותי יותר. שטחי התעניינות מיוחדים ועיסוק במחקר: * צרבת ומחלת ההחזר הקיבתי ושטי (GERD) * הפרעות בתפקוד רצפת האגן – עצירות ואי שליטה על סוגרים * תסמונת המעי הרגיש (IBS) * הפרעה בהתרוקנות הקיבה (גסטרופרזיס) * דיספפסיה והפרעות תפקודיות אחרות של מערכת העיכול * הפרעות בבליעה * השפעת השינה על תפקוד מערכת העיכול * רפואה אלטרנטיבית כטיפול בהפרעות תפקודיות של מערכת העיכול * היבטים פסיכולוגיים ופסיכיאטריים הקשורים בתפקוד מערכת העיכול תפקידים ומינויים: * מרצה בכיר קליני בחוג לרפואה פנימית, אוניברסיטת ת"א * רופא בכיר במערך לגסטרואנטרולוגיה, מרכז רפואי רבין, ביה"ח בילינסון. * מנהל השירות לתנועתיות מערכת העיכול במערך לגסטרואנטרולוגיה, מרכז רפואי רבין, ביה"ח בילינסון * חבר ועד החוג לנאורוגסטרואנטרולוגיה, המסונף לאיגוד הישראלי לגסטרואנטרולוגיה ומחלות כבד השתלמויות: נאורוגסטרואנטרולוגיה, טוסון, אריזונה, ארה"ב מינוי אקדמי: מרצה בכיר קליני בחוג לרפואה פנימית, אוניברסיטת ת"א תחומי הטיפול: צרבת ומחלת ההחזר הקיבתי ושטי (GERD), הפרעות בתפקוד רצפת האגן – עצירות ואי שליטה על סוגרים, תסמונת המעי הרגיש IBS)), הפרעה בהתרוקנות הקיבה (גסטרופרזיס), דיספפסיה והפרעות תפקודיות אחרות של מערכת העיכול מוכר ב- קופות חולים \ פרטי \ ביטוחים: כללית שירותי בריאות, מכבי שירותי בריאות, פרטי
חיפוש מתקדם
קל בטן
מחבר:נוראלי
תאריך:6/5/2007
שעה:20:52
זה כתוצאה מלקיחת קל בטן - לעניות דעתי ונסיוני.

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  צואה שחורה    מיכל 
06/05/07 19:58
  קל בטן    נוראלי 
06/05/07 20:52
  RE: קל בטן    רחל בכר 
25/05/07 11:57
  : קל בטן    אסי 
09/09/07 13:07
  RE: : קל בטן    אדוה 
10/09/07 09:44
יומיים הרגשתי לא טוב כאבה לי הבטן והיו לי מספר שילשולים נטלתי קל בטן והדבר פסק היום הייתה לי צואה שחורה האם עלי לדאוג?
זה כתוצאה מלקיחת קל בטן - לעניות דעתי ונסיוני.
גם אני לקחתי במשך יום 5 כדורי קלבטן. אחרי 24 שעות שילשלתי קיבה שחורה עד ירוקה. כדאי להביא זאת לידיעתה של האחות שוש מ*2700 שהבהילה אותי הבקר כשסיפרתי לה זאת ושלחה אותי דחוף לבדיקה...
שלום רב עקב אוכל שאכלתי יש לי כל מני תופעות לוואי הרבה הפרשות רוק כאבי בחילות וצריבה בחזה אני חושב שאני מורעל אבל הרופא הציע לי קלבטן וזה לא עוזר לי מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו לי אני סובל מזה כבר שבוע אודה לכם אם תענו לבקשתי בכבוד רב אסי
אסי גם אני באותו מצב מיום רביעי שלשולים ומיום שישי גם חוסר תאבון ובחילות, תברר על פראמין לבחילות, זה עוזר.

חיפוש מתקדם