ניתוח לקיצור שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/08/2015 | 23:17 | מאת: שירי

שלום, אני שוקלת לבצע ניתוח ואפילו בעבר הגעתי אליך לייעוץ. נשארו לי מספר שאלות פתוחות: 1.כיצד אתה מקצר את השפתיים הפנימיות: באמצעות סכין או לייזר? ומה היתרון של הלייזר על הסכין? אם בכלל קיים יתרון כזה. 2. האם התפירה היא נסתרת או חיצונית? 3. אם חיצונית- האם תשאר צלקת? כיצד ניתן למנוע צלקת שנראת לעין? תודה, שירי

שלום לא מקובל חיתוך בלייזר שגורם לכויות בעור - לדוגמא בצריבה של ןירוס פפילומה משתמשים בלייזר שגורם לכויות והרס הוירוס החיתוך נעשה של המקום העודף שלרוב הוא חיצוני כמובן נשארים סמני תפרים במקום הניתוח שמטשטשים עם הזמן בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן