ציסטה בוגינה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/03/2014 | 07:15 | מאת: ליאה

לפני כמה חודשים הבחנתי בבליטה בשפה השמאלית הפנימית בוגינה, הבליטה גדלה לגודל של כדור פינג פונג. האם מדובר בבלוטת הברטולין? האם יש טיפול ללא צורך בניתוח להסרת הציסטה?

נשמע באמת כמו ברטולין אם כי קיימות גם ציסטות אחרות כגון גארטנר, סקנה, אינקלושן ציסט וכו לרוב בברטולין ציסט הפתרון ניתוח מרסופיאליזציה בהרדמה מקומית או כללית למידע נוסף DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן