אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/08/2015 | 19:24 | מאת: מאיה

קניתי בטעות אלספה אומגה 3 (1000 מ"ג) במקום אלספה מקס אומגה 3 (1250 מ"ג). אני אמורה לקחת 4 ביום, וכבר פתחתי (בטעות) את האריזה. נועד להורדת טריגליצרידים. זה נורא שטעיתי בין הסוגים או שגם מה שיש לי יעשה את העבודה?

19/08/2015 | 19:23 | מאת: אביטל זלצר

מאיה שלום מחקרים אכן מצאו, כי חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3, מסייעות להורדת רמות הכולסטרול ולכן חשוב מאוד להוסיף את חומצות השומן הללו לתפריט היומי! בנוסף למינון הנמוך יחסית של התוסף שלך, הרבי לאכול מהמזונות הבאים עד שתסיימי ואחר כך תקני את המינון מקורות לאומגה 3: דגי ים צפוני ממים קרים (סלומון, הליבוט, סול...), גרעיני צ'יה (לבנים או שחורים) וזרעי פשתן. בהצלחה

מנהל פורום תזונה טבעית