מוצרי חלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/07/2015 | 17:07 | מאת: חני

שלום, לא לוקחת תוספי סידן -ואוכלת מוצרי חלב כמו גבינת ריקוטה עיזים+יוגורט אחד מעט אגוזים +2 כפות שומשום טחון כול זה ליום אני בת 65 ובבדיקת צפיפות עצם יש לי אוסטופניה אני לא מסתדרת עם תוספי סידן כי כולם גורמים לי לתופעות לואי קשות מה אפשר עוד להוסיף עם ספיגה טובה? תודה למענה חני

05/07/2015 | 07:56 | מאת: טובה בר-שאן

חני שלום מוצרים שיש בהם הרבה סידן ונספגים טוב הם סרדינים קטניות ,שקדים, טחינה, עלים ירוקים ודווקא פחות מוצרי חלב שאומנם יש בהם סידן אבל בגלל החלבון והזרחן מונעים ספיגה בעצם. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית