רקמת שד פיברוגלאנדולארית עם רקמה בלוטית סמיכה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

20/08/2014 | 19:28 | מאת: איילה

בבדיקת שד שעשיתי לפני כשנה הממצאים היו כבכותרת הודעה זו. במסגרת טיפולי פוריות שאני עוברת עלי לעשות בדיקת שד תקופתית חוזרת. האם יש טעם לעבור כירורג שד לבדיקה ידנית וממוגרפיה למרות שמחקרים מראים שהם לא יעילים במקרים של רקמת שד צפופה או שאפשר 'לקצר' ולבקש הפנייה ישירות לאולטראסאונד ידני? שאלה נוספת: האם בדיקת אולטראסאונד תלת-מימד יעילה יותר מUS רגיל?

24/08/2014 | 12:42 | מאת: פרופ' אהוד קליין

שלום רב, למרות הכתוב בספרות הרפואית אני ממליץ לפנות לבדיקה ידנית ולבצע US שדיים

מנהל פורום סרטן השד