עזרה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/03/2010 | 10:34 | מאת: נפגעת

אני זקוקה לעזרה טכנית יחסית. עברתי אירוע של מעשה מגונה (בפומבי - באוטובוס), לפני יותר מעשר שנים. בזמן האחרון עולות בי שאלות לגבי התגובות שלי בזמן האירוע - קיפאון, תחושת חוסר אונים, התעלמות מהמצב - למרות שנעשה בפומבי (באוטובוס מלא אנשים, תוך שימוש של התוקף בפריטים ע"מ להסתיר). יש לי תחושה קשה לאור תגובה של אנשים קרובים אלי שיש בה שיפוט וחוסר הבנה של ההתנהגות שלי (למה לא עשית כלום? היו מסביב עוד אנשים.) מחפשת חומר מקצועי שיעזור לי להסביר להם את מה שקרה, לגרום להם להבין אותי, אולי מאמרים שיבהירו שהתגובה שלי נורמלית (כפי שאני מכירה משיחות עם נפגעות אחרות).

11/03/2010 | 21:03 | מאת:

נפגעת יקרה אני מצטערת לשמוע את אשר עברת... אני מינה שאת מחפשת אישורי שאת "בסדר" או נורמלי" יתכן שיש לך גם רגשות אשם שמציקים לך ואת מנסה לבדוק אם התהגת נורמלי... כל התגובות שת מתארת כאן הם נורמלים למצב לא נורמלי... המצב שאת מתארת אינו נורלי...את לא ציפית לכך וקפאת...חשת חסרת אונים ולא הצלחת להגיב . ולמרבה הצער הסביבה מגיבה בשיפוטיות...אולי כי זה מפחיד...אולי כי זה בעצם יכול לקרות לכל חת...גם לי... את מוזמנת להיות חלק לשאול להתייעץ אני מצרפת אתר שיכול לתת לך הרבה מאמרים בנושא... ולהבין שאת.... את הכי בסדר בהצלחה אידה

12/03/2010 | 10:33 | מאת: חטולית

רק מתוך בורות לשמה ! הם חושבים ומאמינים שאם זה היה קורה להם הם היו מגיבים אחרת יכולה לומר לך מתוך נסיון אישי שלי שהתגובה שלך יותר מנורמלית והתחושות שלך הכי נורמליות שבעולם ומי שלא מאמין לך זו הבעיה שלו אני לא אתחיל לספר כעת על מקרים שקרו לי כמוך לעיני "עם ועדה " באוטובוס או אפילו בצפיה בתחנה לאוטובוס אני מאמינה שאידה התכוונה להוריד עבורך את אתר מקום שבו באמת יש שפע רב של מידע על,,,,,,,,,,,,,,,,,, את יכולה לקרא ולא רק בשביל לתת לאחרים תשובות אלה במיוחד בשבילך כדי שאת תהי רגועה בבקשה אתר מקום http://www.macom.org.il/ שבת שלום חטולית