מצב רוח רע לקראת הערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/02/2016 | 17:21 | מאת: מיקה

שלום לך. כל פעם שמגיע הערב אני מתחילה להרגיש ירידה במצב רוח.באמצע היום זה לא קורה לי.מה אפשר לעשות כדי להתמודד? אני מודה לך.

09/02/2016 | 17:24 | מאת: מיקה

כל היום אני עסוקה מרגישה מצויין,פתאום זה מתחיל לי שהולך להחשיך ואז כל הערב אני במצב רוח רע בלתי מוסבר.אשמח לפתרון,תודה מכל הלב.

10/02/2016 | 10:39 | מאת: מיקה

תודה.

11/02/2016 | 17:29 | מאת: מיקה

כאשר אני יושבת מול הטלביזיה במיוחד מול תוכנית האח הגדול אני מקנאה בהם שהם מקבלים אהבה גדולה ואני חושבת שהחיים שלהם יפים ושמחים.בכלל יש לי בעיה שאני מקנאה בסלבריטאים,יכול להיות שזה נובע מבדידות.כאילו אני חושבת שהדשא של השכן ירוק יותר.מה הפתרון למחשבות כאלה? תודה.

מיקה שלום כנראה שבערב יש יותר מקום וזמן למחשבות הפחות טובות, במשך היום יש תעסוקה יש יותר תחושה של פעילות והזמן עובר יותר מהר, בערב חושך בדרך כלל יש יותר חרדות ומחשבות. אני מניחה שמצב הרוח מושפע מהמחשבות , זה הסבר כללי מאחר ואני לא יודעת מה את עושה בערב או איזה מחשבות יש לך. אפשר להיעזר בספר בוחרים להרגיש טוב שכתב דויד ברנס, הוא מסביר את הקשר בין מחשבות להרגשה וגם נותן כלים להתמודד. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש