התמודדות עם אגרנית כפייתית.

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/05/2015 | 14:39 | מאת: רונאל

שלום , שכנה שלי מסתבר אגרנית כפייתית והריח שיוצא מהדירה כבר בלתי נסבל. ברמה שהבית נראה כמו בתמונה: http://www.adigalit.co.il/AllSites/1444/Assets/agranut2.jpg רק שאצלה זה כמו הלפני ולא האחריי. איך אני מדברת איתה בעדינות? אין לי בעיה אפילו להזמין על חשבוני חברת פינוי תודה.

רונאל שלום אגרנות כפייתיות היא בעייה שקשה להתגבר עליה, צריך טיפול כדי להצליח בכך, ולכן לא נראה לי ששיחה או הזמנת חברת פינוי יפתרו את הבעייה, אם יש קרוב משפחה שניתן לדבר איתו או שאתה מספיק קרוב כדי לדבר איתה על האפשרות לטפל בבעייה זה אפשרי , אם לא אפשר לפנות לשירותי הרווחה בעיר שיתערבו בכך. בהצלחה עירית

10/01/2016 | 15:04 | מאת: אבימורן

הגדרה מקצועית למושג אגרן כפייתי אגרן כפייתי היא בעיה נפשית, רצינית שמביאה את החולים בה לאגור ולאסוף חפצים ופריטים שונים, שלרוב חסרי כ פינוי דירת אגרן כפייתי ל שימוש או ערך ממשי ולאגור גם חפצים שנקנו או נאספו ברחובות בפחי הזבל.ocd בשמה המקצועי אגרנות כפייתית היא הפרעה למעשה הפרעה נפשית משנית ונקראת בשם המקצועי הפרעה טורדנית אגרנות הכפייתית גורמת סבל רב למי שלוקה וגורמת לניתוק מוחלט ולחוסר קשר סביבתי . איסוף הפריטים איסוף עיתונים, איסוף שקיות וכל פריט מוזר ומשונה דברי דואר, וזה מתבטא בפחד מופגנת ושמירה על ריהוט וחפצים ישנים, והיא מופיעה בצורה קשה ביותר , וגורמת לחולה לאסוף חפצים ופריטים מהרחוב בקבוקי שתייה, שקיות ניילון, קופסאות נעליים וכדומה במקרים חריגים וקשים במיוחד של המחלה הזאת יש ביטוי של איסוף חפצים מפחי הזבל להמשך הקריאהhttps://sites.google.com/site/pinoydira

מנהל פורום שווה לכל נפש