בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/04/2016 | 21:09 | מאת: שירן

אני אמא לילדה בת 5 וחצי אני ואבא שלה גרושים משהיתה בת שנתיים אבא שלה חזר לגור אצל ההורים ובזמן האחרון בכל פעם שהוא משהיא אותה היא בוכה שהיא מתגעגעת אליו אחריי שהיתה אצלו שבת ולפעמים בכי היסטרי כאילו קרה הנורא מכל פעם אחת הצלחתי קצת להבין ולדובב אותה מה הסיבה שהיא ככה והבנתי שהיא לא מספיק איתו והוא יותר עם החברה שלו והיא זאקה לי שבבית אצל אבא מדברים עליי דברים לא יפים היוםזה היה השיא היאהתחיחה לבכות הרגעתי אותה ושיחקנו היא אמרה שהיא רעבה התקשרתי לשאול אם היא אכלה ערב או סתם עושה הצגה היא חטפה לי את הטלפון בכתה בעטרף שאבא שלה יבוא לקחת אותה חיכתה לו בחלון ולא עיניין אותהשם דבר ברגע שהוא בא לקחה מהר את התיק ופשוט ברחה בלי להגיד שלום כלום....בעבר היא פלטה לי שאצל אבא הם כל הזמן מדברים עליי לא יפה ואני לא יודעת אם זה אמיתי או לאובבקשה עזרה מה עושים במצב כזה ????

שלום לך שירן, אכן המתחים בין ההורים ממשיכים גם לאחר שהם מתגרשים. למעשה אביה מנהל בית אחר מהבית שלך. שם הוא יכול לדבר עם הבת שלך על מה שהוא רוצה. לעיתים , אחד ההורים אפילו מסית. אני חושב שזה לא צריך לעניין אותך מה שמדברים שם.גם מה שחשוב זה מה שאת נותנת לה לאכול ולא מה שהיא אוכלת או לא אוכלת שם. כך את תראי לבת שלך, שאת רגועה ומה שחשוב זה מה שקורה אצלכן בבית שלך. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות