התלבטות לגבי פעוטון או בבעת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/06/2015 | 13:49 | מאת: מור

שלום, אשמח לקבל חוות דעת מניסיון, על אמהות שעובדות דרך הבית בטיפול ילדים בשילוב הילד הפרטי שלה. אני גרה במקום קטן, אפשרויות התעסוקה כאן מאוד מצומצמות ואני מעדיפה שבני בן השנה ו-3 חודשים (שנולד פג, מתוקן שלו- שנה וחודש וחצי), עדיין ישאר איתי בבית. האמת שאני ממש רוצה חברה בשבילו, הוא נורא אוהב ילדים ולכן חשבתי על האפשרות של לקבל לביתי ילד- שניים (מבחינה כלכלית מעדיפה שניים). אני מאוד רוצה להתחשב בבני, רציתי לדעת את ההשלכות. האם בגיל כזה זה לא יעשה נזק? תודה.

שלום לך מור, אני חושב שזה רעיון יפה וטוב. אני בטוח שאת תפעלי טוב עם כל התינוקות וכך כולם ירוויחו , כולל הבן שלך. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות