עוד ילד

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/11/2014 | 10:09 | מאת: חן

שלום! יש לי ילדה בת שנה ושבעה חודשים. היא כל עולמי , גורמת לי להרגיש אושר ברמות שלא ידעתי שקיימות, אני מאוד קשורה אליה כך שאני לא מצליחה לדמיין איך אפשר להביא עוד ילד, היא ממלאת אותי כך שאין לי מקום בפנים לעוד אחד, במיוחד המחשבה שזה יגזול ממנה (תשומת לב, יחס) אני יודעת רציונלית שאני לא האמא הראשונה בעולם ושכל אמא אוהבת ככה את הילד שלה, אבל אני באמת מרגישה שאין בי מקום לעוד אחד. אשמח לעצה.

שלום חן, האהבה שלך לבת שלך יקרה וטובה. אם את עדיין לא חשה שאת יכולה לאהוב תינוק נוסף , מדוע שתהרי? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות