מעבר דירה וכניסה לגן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/06/2014 | 21:14 | מאת: טלי

שלום בתי בת שנה וארבעה חודשים בעוד שבועיים אנו עוברים דירה עד כה נטע ישנה במיטתה אולם איתנו ההורים נטע רגילה לישון באופן עצמאי בדירה החדשה יהיה לה חדר משלה ואני מעוניינת שהיא תישן בו האם להעבירה לחדר החדש מיד עם המעבר או קודם שתישן עמי בחדרי ורק לאחר שתתרגל לבית להעביר אותה? בספטמבר נטע אמורה להיכנס לגן עד כה היא איתי ובאוקטובר אני אמורה ללדת נטע תחווה שלושה שינויים קשים מאוד בזמן קצר. מה לעשות?

שלום לך טלי, הבנתי שנטע ישנה בחדר שלכם ההורים , במיטה נפרדת. זו שאלה טובה מדוע לא העברת אותה לחדר אחר קודם לכן. עתה , היא צפויה לשלוש פרידות. אני בעד להתחיל עם המעבר לחדר נפרד. השאלה האם את יכולה לעמוד בכך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות