מה ברפאה משלימה יכול לעזור לחולה מעי גס גרורתי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

23/08/2016 | 17:51 | מאת: דבי

בן 91 עם 3 גידולים אחד חוסם במשהו ברקטום וגרורות לעצמות לא מנתחים מפאת גילו התחיל עכשיו כדורי כימו עם זומרה ואוויסטה .....מה יכול לעזור לו האם יש אפשרות למגר במשהו ולנצח ולהקל ולחזק מערכת חיסונים בחומרים מהטבע. מה זה ARITEMISININ למה מועיל והאם יכול לקחת והאם לא מתנגש עם שאר החומרים הכימו העדין זומרה ואוויסטה

לחולה בגיל 91 עם גידול גרורתי של המעי הגס הייתי ממליץ להוסיף לטיפולים בכדורי כימו טיפול בכדורי קורקומין וארטימיסינין, אבקת AVEMAR ושמן פשתן מעורבב עם גבינת קוטג'. ד"ר יוסף ברנר

28/09/2016 | 20:54 | מאת: דבי

מקבל כדורים כימי ביולוגי וכל חודש זומרה אווסטין האם המלצתך לartemisinin וכורכומין לא יתנגש עם חומרים אלה ומה מטרתם להקל או לחסל מה השפעתם?. תודה

07/10/2016 | 08:42 | מאת: אסתר

תכנסי לאתר המדריך לסרטן בעברית, יש שמה המון מידע על טיפולים אלטרנטיביים לסרטן

08/10/2016 | 11:47 | מאת: אסי

לכל חולי הסרטן שכותבים פה. קאנביס מרפא את כל סוגי הסרטן. ראו את הסרט של ריק סימפסון. ישנה קבוצה בפייסבוק שמן ריק סימפסון ישראל אנא כנסו וראו עדויות שי ישראלים שמשמשים בשמן שמיגרו את הסרטן בעזרת השמן. קנאביס הינה תרופת ה מ א ה שמטפלת בסרטן, אפילפסיה, לחץ דם, סוכר, אטיזים ועוד.. כיוון שבגופנו יש את המערכת האנדוקנבואידית שמותאמת לצמח הזה בהתאמה מושלמת ולכן משפיעה בהמון מחלות החל משפעת ועד לסרטן.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן